Bookmark and Share
Simplfied Produk Board (hanya utk physical produk sahaja !)
anda harus login atau daftar untuk boleh comment. Upload Produk Here »

hi,
Kami menjual pati/pure/oil perfume from charabot , france yg terkenal dari europe pati non-alcohol dan lasting lebih ekonomik, dijual secara borong/bulk/repacking 250ml ke atas(sample 25ml disediakan) atau tempahan dlm botol roll-on 3ml,5ml atau 7ml(50 botol ke atas minimum order(harga boleh runding).Harga setiap ml isian dan botol yang diambil akan di'diskaun'dan boleh runding seminima yang - view more

48 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Autowax the latest technology from malaysia which manage to remove stubborn stain on front headlamp to look new,can remove stain on body paint cause by minor accident.Package come in 3 kinds of Blu-jay car care(Autowax,Rainon,Protector) Applicable to all kind of vehicle. For enquiry and order pls call: Jimmy:014-2779403/012-7902756 or e-mail: jimmypow@hotmail.com. (Insist of genuine Blu-Jay author - view more

49 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Ketahui teknik-teknik bagaimana sesetengah rakyat rakyat Malaysia menjadi jutawan internet dan berpendapatan sehingga RM450000 sebulan...TETAPI anda hanya mengeluarkan Rm50 sekali seumur hidup.Buku teknik rahsia ini mampu merungkai segala masalah kewangan anda melalui teknik yang bakal anda pelajari daripada saya.PERCAYALAH!!Satu teknik rahsia KECIL DAN MUDAH ini mampu membuatkan anda tersenyum pu - view more

42 likes2 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Buku Rahsia Khamar ini khus untuk pasangan yang ingin mendirikan rumah tangga ataupun yang telah lama berumah tangga. Sinopsis Rahsia Kamar ini memberi pendidikan seks berdasarkan ilmiah moden, menyingkap rahsia-rahsia yang tersembunyi serta menyediakan solusi pada setiap permasalahan yang berkaitan seksologi.
Isikandungan seperti: Manfaat seks pada kesihatan, posisi seks, mengenali zon erotik & - view more

37 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

BUKU INI MENGANDUNGI PELBAGAI CERITA SEJARAH SELURUH DUNIA, ADA 22 BUAH BUKU KESEMUANYA DAN SETIAPNYA BERHARGA RM200 TERPULANG KEPADA ANDA UNTUK MEMILIKI SETIAP SATU ATAU KESEMUANYA...EMAIL SAYA DI nicestargalaxy@yahoo.com ATAU TERUS KETALIAN 0127247814 EN.BAHARUDDIN

46 likes2 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Klik disin: http://www.little-tots-store.com/item_762/Set-Al-Quran-Tajwid-Terjemah-DVD-belajar-mengaji-3-in-1-Self-Study-Method.htm
Atau: http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=23607
Untuk mengorder, boleh sms: 6591184829 ( kena tekan) atau email hana@little-tots-store.com
Apa kata pembeli?
"Ya Allah Hana..pagi ni masa baca mesej hana menitis air mata saya.. awak pemberi semangat - view more

57 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Al-Quran Read Pen yang diluluskan oleh Jakim (KDN)Hadiah Penuh Kemuliaan dengan Al-Iman Qur'an Read Pen. Hubungi 017-7798030 atau email: marzi_w@yahoo.com

marzi_w@yahoo.comAgen pemasaran di perlukan.

49 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

PENULIS : ROZZANI DIN
ISBN : 978-967-54260-0-1
PENERBIT : MUST READ SDN BHD
Mungkin ramai antara kita tidak memahami Rahsia Tarikh Kelahiran sendiri. Sebenarnya, Rahsia tarikh kelahiran adalah 'Asas' yang patut kita tahu sebelum membuat perancangan hidup.
Gagal atau berjaya adalah keputusan anda kerana kita bertanggungjawab di atas segala kesenagan dan kesusahan kita. Bukan orang lain, bukan a - view more

45 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

-2nd hand, from KDU College.
-If u want to study Culinary Course, you better buy.
-cause college selling them for RM200 each.
- Have autograph from the writter too ( in the 1st page of the book) :D
-S>RM100 including delivery
Email me: Halo.zek@hotmail.com

47 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

berminat sila hubungi 0197444822/Steven_Fitry@yahoo.com

43 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

siapa berminat boleh deal dgn email ke insan_duniawi@yahoo.com.
price negotiable.

53 likes2 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Assalamualaikum,saya ada sebilah pedang untuk dijual.Sebab saya nak tolak kerana tiada tempat/ruang untuk menyimpan senjata yg besar dan panjang.Pedang baru berusia 1-2 tahun.Boleh guna untuk koleksi ataupun latihan.Sesiapa berminat sila hubungi saya di talian 0199572414 (Haris) - sila SMS beritahu nama dahulu dan tujuan anda.Harga sy tak letak lagi,siapa yg berminat nak letak berapa harganya,sila - view more

43 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Hanger Serbaguna bergelung ini diciptakan khas untuk menggantung:
- Tudung berawning.
- Tudung bawal
- shawls
- tie
- tali pinggang
Hanger ini sesuai bagi menggantung tudung yang ber’awning’ serta selendang. Hanger ini terdapat 28 bulatan
(4 bulatan dalam 7 barisan) dan setiap satu bulatan boleh memuatkan lebih daripada 2 helai tudung dan selendang. Barisan bulatan boleh dipendekkan (d - view more

45 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Nama Artis : Md Nor Bin Bidin
Material : water colour
Tajuk : bunga periuk kera
Size : 40x30cm
Harga : RM500
H/P : 017-7520308
email: mdnor_art@yahoo.com
facebook: http://www.facebook.com/mdnor Bidin

41 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Saya ada beberapa biji duit syling zaman dulu tahun 1800 , siapa berminat boleh e-mel kat saya, saya akan balas secepat mungkin . Harga boleh bincang lagi.E-mel saya :karen_koo0314@hotmail.com. Terima Kasiih.

我手上有几枚1800年的硬币,有兴趣的可以发e-mail给我,我会尽快跟您联络。价钱可以商量。我的e-mail:karen_koo0314@hotmail.com.感谢。

55 likes2 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

sesiapa yang berminat memiliki siling lama saya ada menjual siling lama tiga negara tahun 1902
harga boleh dirunding hubungi 0142789007 atau email wanranger@ymail.com

55 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

AS$100.000 GOLD CERTIFICATE 1934 DAN ADA TERTERA NAMA J.P.MORGAN
RANKING BANK

50 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Terus kami bawakan dari kilang untuk anda dan harga yang berpatutan,,

JL Sauna Pants
Mengkagumkan!!!
Prihatinlah dengan kecantikan badan dan kesihatan anda...

Kelebihan dan khasiat

Kecantikan
~ Mencantikkan kulit
~ Mengempiskan perut yang buncit
~ Dapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul secara semulajadi

Lepas Bersalin
~ Mengecutkan perut, rahim, paha, men - view more

42 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

duit ori ni nk dimaharkan .Ia berkhadam. Mahar 350k. Sms hp 60143837636 .email : ryskhae@yahoo.com

44 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Assalamualaikum & salam sejahtera,
Saya ingin mencari pembeli barang antik/barang yang berusia ratusan tahun dahulu.

Barang merupakan sejenis meja besar berkayu jati, batu marble dan cermin.

Sesiapa yang berminat, sila maklumkan kepada saya melalui email : qalbunsyakirun85@yahoo.com

40 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Saya nak jual duit lama RM 10 S/No. : 915018 dengan harga RM 12,000
Saya nak tengok betul ke BOLEH JUAL dengan harga yang tinggi??? :P
Ada Sesiapa yang BERANI & BERMINAT dengan duit ni???
Sila hubungi : 012-7833925 atau email : noorlynorlia@gmail.com
Terima Kasih kerana sudi membaca. :)

57 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

geliga kala jengking
serious buyer only
hubungi 0109017442 @ mirolmimi@yahoo.com
pos juga di sediakan

47 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Sa-Puloh Ringgit Watermark Agong (Rare & Mistik Item)
Salam buat semua..
Dengan berat hatinya disini sy ingin menjual salah satu koleksi peribadi yang sy amat sayangi iaitu sekeping note Sa-Puloh yang watermarknya Agong. note ini sangat rare dan ianya diperbuat dari kulit kijang putih dari alam sebelah.. telah disahkan oleh beberapa orang yang sgt arif dalam bidang ini. Note ini juga mempunyai p - view more

49 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Cute Mini Hearts Handphone strap decorated with mini bell and button.
Ideal as a gift for any occasion. Perfect as a door gift/favor for weddings, birthdays and anniversary.
Interested- please e-mail me at lenafoong@hotmail.com.

53 likes2 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Salam, kepada sesiapa yang berminat dengan syiling yasin gambar hadapan orang tua bongkok bertongkat manakala belakang bergambar rama-rama ingin dimaharkan dengan harga RM2000, syiling King Edward VII Strait Settlement tahun 1907 dengan harga RM230, syiling RM1 tahun 1981 dengan harga RM30, wang kertas RM1 3rd series dengan harga RM40 dan RM10 3rd series dengan harga RM120 boleh hubungi @ sms pada - view more

47 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

- wang kertas dari Tunisia
- denominasi : TND 5.00
- no siri : C/1 6377542
- gred : VF

PENGHANTARAN
- pos biasa adalah PERCUMA ke seluruh Malaysia - ( TIADA JAMINAN JIKA HILANG )
- pos ekspress (RM3.00)
- pos laju (RM8.00) - ke seluruh Malaysia
- pos daftar mel udara (RM5.50) - ke seluruh dunia (BAHARU!!!)

PEMBAYARAN
- melalui pindahan wang (money transfer) - Maybank sahaja
- view more

50 likes4 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Sesiapa masih mencari kelainan bagi... bunga pahar or bunga telur untuk putera & puteri anda bagi majlis cukur jambul & akikah atau birthhay... sebarang pertanyaan boleh email : azwa_157@yahoo.com.my untuk membuat pertanyaan atau oder dari saya.... :)

50 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

sy ada mmliki bbrpe kping wang lama,
RM 1.00( SEKEPING),RM2.00(3KEPING),RM5.00(2KEPING),RM50.00(SEKEPING).Harga boleh dirunding.Hanya utk yg brmint shj.Kpd yg brmnt,blh email kpd sy, ejah_191189@yahoo.com.my.

49 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Coin Lama Tahun 1895-1955 - Kerajaan 60 Tahun..
Sesiapa berminat, sila email ke danjohor@gmail.com

50 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Supracolor ni favourite makeup artist Indonesia dan Malaysia. Tengoklah artist Indonesia punya makeup.. Perh! teramat cantik sangat!
Macam porcelain doll gitu. cantik kan?! i already told you!! hihi~
Supracolor ni macam Kryolan tv paint stick juga. Cuma lebih oily sikit jer.
Muka senang nak blend, senang nak sapu sebab licin.. Senang rata sebab senang sapu.. Flawless sebab senang rata..
Best c - view more

50 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Sanggupkah anda melihat mereka yang TERSAYANG menanggung kesakitan..?Bukankah, mencegah itu lebih mudah dari merawat..? dan juga mencegah itu adalah lebih MURAH dari berubat…Alangkah seroknya jika kita dan orang yang kita sayang sentiasa sihat. Bila kita sihat, kita boleh pergi bekerja seperti biasa..! Hidup tidak bermakna jika kita KAYA tetapi TIDAK SIHAT!.. maklumat lanjut layari

48 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

RUNSING KOS MINYAK ANDA MENINGKAT??
http://www.vglobalbiz.net/cp-citiey
http://www.vglobalbiz.net/cp-citiey
Rasai sendiri kehebatan V1 kepada kereta anda.
Kelebihan fuel booster:
- menjimatkan duit minyak ( lebih 50% penjimatan daripada biasa -penggunaan sendiri)
- menambah kuasa pecut
- menukar prestasi petrol ron95 kepada ron97
- meningkat kualiti diesel kepada euro4
- mengurangkan pemb - view more

46 likes2 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Buah delima berasal dari negeri Parsi Purba (Iran sekarang). Khasiat perubatan sudah dijumpai sejak 8000 tahun yang lalu oleh masyarakat Parsi Purba kerana ia mengandungi pelbagai jenis vitamin, Magnesium dan Calcium.
Antara khasiat buat delima mengikut buku perubatan Parsi termasuk :
Membaikpulih fungsi hati dan limpa
Mencuci buah pinggang dan salur kencing
Membantu penghadaman
Membuang lema - view more

46 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

WARNA YANG MENARIK
TAHAN LAMA
HARGA BERPATUTAN.

45 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

salam 1malaysia,
saya ada menjual sabun susu beras
made in thailand ok!
telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan malaysia..
KKM : NOT111203263K
Keterangan Produk:
Produk ini adalah produk penjagaan kesihatan kulit.Diperbuat daripada 100% susu beras semulajadi ekstrakan beras jasmine dengan kualiti terbaik yang diperkaya dengan vitamin dan nutrisi yang dapat mengurangkan cela, bint - view more

50 likes0 comments

MK07-04

SET CADAR BEROPOL + COMFORTER , 100% COTTON 350TC

Set kandungan:

1 helai cadar queen BEROPOL
2 sarung bantal
2 sarung bantal kusyen kecil
1 helai sarung bantal peluk
1 comforter

HARGA ASAL: RM 880

HARGA PENGENALAN..

QUEEN : RM 220

[Postage RM15 SM, RM20 SS]

59 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

PRICE : RM40

material : cotton + lycra
length : 80cm
bust : 106cm
shoulder with sleeve : 35cm
size : fits up to XL

color
black - available
blue - available
coffee - available
green - available
grey - available
light blue - available
orange - available
purple - available
red - available
rose red - available
yellow - available

49 likes2 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

BAJU KURUNG MODEN SHIFFON
NEW ARRIVAL

KOD NO;BK.MS.1105
RM199.90
OFFER
RM170 FREE POST

NAK ODER SILA CLICK DISINI:http://butiknep.blogspot.com/2010/10/dress.html
@ SMS :012-5670465

51 likes3 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

T-SHIRT BIKE FEST EDISI KHAS

50 likes3 comments

Profile picture of YOU

kelipkelip says: HUBUNGI KELIPKELIP 0133059826 UNTUK PESANAN PENGHANTARAN MELALUI POS SEHELAI RM30.00

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says:

1pc & 2pcs Macarons door gift. Interested?? Email me at jaja.bakery@yahoo.com

44 likes2 comments

Profile picture of YOU

says:

Profile picture of YOU

says: